Jump to content

Drie overvallers aangehouden na wilde achtervolging


Remco's
 Share

Recommended Posts

Drie overvallers aangehouden na wilde achtervolging

maandag 13 november 2006 12:45

(IJsselstein) - Drie overvallers zijn zondagavond aangehouden na een wilde achtervolging in het Utrechtse IJsselstein, waarbij de vluchtauto in het water belandde. De drie mannen hadden de eigenaar van een horecagelegenheid onder bedreiging met een wapen beroofd. Dat meldt de politie maandag.

De politie kreeg zondagavond rond 22.00 uur een melding van een overval in een horecagelegenheid. De eigenaar werd tijdens het sluiten van zijn zaak beroofd van de dagopbrengst. De drie verdachten, een 19-jarige man uit Nieuwegein, een 20-jarige en een 22-jarige man uit Utrecht, vluchtten vervolgens in de auto van de uitbater.

De politie ging met meerdere eenheden achter de verdachten aan. Het drietal wist een aantal blokkades van de politie te omzeilen. Daarbij werd een politiewagen geraakt. De verdachten gooiden tijdens de wilde achtervolging spullen uit de auto. De auto raakte vervolgens diverse wegversmallingen, waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor en de auto in het water belandde.

De drie mannen hebben zwemmend de wal bereikt en zijn vervolgens aangehouden. Het drietal werd daarbij onder schot gehouden. Een van de verdachten verzette zich tegen zijn aanhouding en hij is volgens de politie met gepast geweld onder controle gebracht.

De brandweer heeft met een duikteam gezocht naar een mogelijke vierde verdachte in de auto, maar deze werd niet aangetroffen. De drie verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau.

Bron: [url="http://www.elsevier.nl/nieuws/laatste_24_uur/artikel/asp/artnr/125555/index.html"]elsevier[/url]

Ze vlogen gewoon met een helicopter boven mijn huis lol :p Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...