• Announcements

    • Huiswerk? Lees dit eens! Dankje!

      Beste Member, ons huiswerk archief groeit met de dag, zo ook de mensen die hier hun huiswerk opzoeken. Wij willen nog even benadrukken dat er van je verwacht word dat je zelf ook zo nu en dan huiswerk post, zo onstaat er
Sign in to follow this  
Followers 0

Illegaal Windows Vista weigert na een maand dienst

4 posts in this topic

AMSTERDAM - Gebruikers van Microsofts nieuwe Windowsversie Vista zullen hun systeem binnen dertig dagen moeten activeren. Daarna weigert de computer grotendeels dienst.

Met de nieuwe maatregel wil Microsoft piraterij tegengaan. Wie een maand na installatie nog niet is ingegaan op de uitnodiging om Windows te registreren, kan nog maar beperkt gebruik maken van zijn computer. Na een uur wordt de gebruiker uitgelogd. Ook na registratie blijft Microsoft regelmatig controleren of de Windowsinstallatie op een pc legaal is.

De technologie maakt deel uit van een reeks maatregelen tegen softwarepiraterij die de softwaregigant woensdag aankondigde.

Ook de huidige versie van Windows, XP, verplichtte gebruikers al om het systeem bij Microsoft te registreren. Bovendien kan veel software van Microsoft niet op illegale systemen ge

Share this post


Link to post
Share on other sites
komt vast wel n workaround

Share this post


Link to post
Share on other sites
precies en dan heb je alsnog een volledig werkende versie, aangezien ze alle versies op 1 dvd/cd willen gooien

Share this post


Link to post
Share on other sites
De huidige ontwikkelingen zijn uberhaupt een grote grap. Zodra de boel wat afgekoeld is zal dit gebied opnieuw aan de Joodsche staat worden toegevoegd.

De domme Joden die dit niet snappen plegen openlijk verzet, wat natuurlijk wordt aangegrepen voor de gebruikelijke "het is maar een klein groepje" theorie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0