Jump to content

Illegaal Windows Vista weigert na een maand dienst


Remco's
 Share

Recommended Posts

AMSTERDAM - Gebruikers van Microsofts nieuwe Windowsversie Vista zullen hun systeem binnen dertig dagen moeten activeren. Daarna weigert de computer grotendeels dienst.

Met de nieuwe maatregel wil Microsoft piraterij tegengaan. Wie een maand na installatie nog niet is ingegaan op de uitnodiging om Windows te registreren, kan nog maar beperkt gebruik maken van zijn computer. Na een uur wordt de gebruiker uitgelogd. Ook na registratie blijft Microsoft regelmatig controleren of de Windowsinstallatie op een pc legaal is.

De technologie maakt deel uit van een reeks maatregelen tegen softwarepiraterij die de softwaregigant woensdag aankondigde.

Ook de huidige versie van Windows, XP, verplichtte gebruikers al om het systeem bij Microsoft te registreren. Bovendien kan veel software van Microsoft niet op illegale systemen ge
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
De huidige ontwikkelingen zijn uberhaupt een grote grap. Zodra de boel wat afgekoeld is zal dit gebied opnieuw aan de Joodsche staat worden toegevoegd.

De domme Joden die dit niet snappen plegen openlijk verzet, wat natuurlijk wordt aangegrepen voor de gebruikelijke "het is maar een klein groepje" theorie.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...