Jump to content

Automatische updates van windows


*Mini-Caro*
 Share

Recommended Posts

Omdat ik een niet-legale versie van windows heb, heb ik de automatische updates van Windows uitgezet. Als ik hem wel laat updaten krijg ik steeds een vervelende WGA-melding dat mijn windows niet legaal is. Mgoed, hij staat dus uit, maar nu krijg ik steeds de melding dat m'n pc niet goed beveiligd is en daar wil ik ook vanaf. Kan je zo'n melding wegkrijgen, en zo ja, hoe? :)
Link to comment
Share on other sites

download ergens een juiste LegitCheckControl.dll en plaats die in C:\Windows\system32

waar kan je zo'n bestand vinden?
[url="http://computertruuks.weblog.nl"]http://computertruuks.weblog.nl[/url] meen ik
het iig iets met computertruuks waar ik via google kwam, k weet alleen niet meer precies. daar staat ook een hardnekkerige manier waarbij je in het register iets moet doen. werkt ook prima, vereist alleen iets meer opletten :)

ik wil dat dll ook wel posten, maar "gereed, maar met fouten op pagina" verhindert dat. (@ ronald: dat heb ik al een hele tijd, ook na cleaninstall. misschien IEprob of een java-stoornis. daarom werkt webftp ook niet meer denk k)

edit:
[url="http://computertruuks.web-log.nl/computertruuks/2006/06/windows_genuine.html"]http://computertruuks.web-log.nl/computert...ws_genuine.html[/url]
deze dus: LET OP! dit is geen kinderporno. ik kan er ook niets aan doen dat er een meisje zo frontaal op de front staat. mn pa keek me toen ook al raar aan :s Edited by Krop
Link to comment
Share on other sites

ik heb dr wel wat voor, ik lees dit topic nu pas anders had ik je er wel eerder mee kunnen helpen.. tenslotte heb ik jullie er aan "geholpen"... Mocht het nodig zijn, spreek me maar aan op MSN en dan kan ik je er vast wel mee helpen. NIet echt leuk natuurlijk als jullie hier zo mee blijven zitten mede dankzij mij. Nou, ik hoor het wel.

Trouwens, DLL verhaal is niet helemaal waterdicht en ook bevat die link gedateerde info..

@ Astrid, heb je er net een mail over gestuurd.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...