Jump to content

PS - MCD Personeelsfeest


PC-fre@k
 Share

Recommended Posts

Een feestje met een aparte gedachte maar de sfeer was er niet om, 't Tunneke 2! Na warm onthaald te zijn door een soldaat (met het nodige tromgeroffel) en tijdens het drinken van een wijntje te horen kregen wie de baas is in het fort en dat we niet naar Sophie mogen kijken konden we naar binnen. Een klein maar gezellige kelder stond op ons te wachten, maar dat was nog niet alles.. Want wist je al dat Sophie helemaal niet zo gelukkig is met haar man Chabron...?

Mijn laatste personeelsfeest als mede die van een aantal andere mensen, ik wens jullie allen veel geluk en gezondheid toe!

[center][size=5][url="http://forum.pc-freakz.com/index.php?automodule=gallery&cmd=sc&cat=25"]PS - MCD Personeelsfeest 't Tunneke 2[/url][size=1]

ps. De foto's zullen over niet al te lange tijd ook op een hogere resolutie en zonder logo vrijkomen op CD. Deze CD bevat foto's die 4x zo groot zijn en een groot aantal filmpjes. Houdt de site in de gaten voor meer informatie.

[/size][/size][size=5][size=1]Met het meeste gemak kijk je de foto's als geregistreerde gebruiker, aanmelden is gratis.[/size][/size]
[/center]
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...