Jump to content

Klaas Jan Huntelaar niet naar WK


Remco's
 Share

Recommended Posts

Opvallendste afwezige in Van Bastens WK-keurkorps is Klaas-Jan Huntelaar.

"Huntelaar is een goede spits,zowel bij Heerenveen als bij Ajax.Hij heeft een goede indruk gemaakt tijdens de stage. Hij heeft de pech dat wij,de technische staf,via deze methode selecteerden.We hebben vanaf het begin aangegeven dat we liever niet vier spitsen meenemen. Het is een vrolijke,leuke,evenwichtige jongen.Hij is nog jong en kan zich nog verder ontwikkelen",aldus Van Basten.

Van Basten zei ook dat de vervanger van een eventueel geblesseerde speler uit de selectie van Jong Oranje zal komen: "Jong Oranje speelt het EK in Portugal, dus die spelers zijn wedstrijdfit."

Barry Opdam,George Boateng en Nigel de Jong,die bij de voorselectie zaten, zijn ook afgevallen.Van Basten lichtte in Zeist ook die keuzes toe.

"Opdam is een goede verdediger,maar de laatste tijd speelde hij minder,daarom krijgt Johnny Heitinga de voorkeur.De Jong is geblesseerd geraakt en omdat we met Van der Vaart en Jaliens al spelers hebben die medische aandacht nodig hebben,blijft ook hij thuis."
Over de selectie van Jan Kromkamp zei de bondscoach het volgende:"Hij heeft weinig gespeeld,maar wij vinden hem een goede speler.Bovendien moet je in de verdediging blessures en schorsingen kunnen opvangen."

De selectie voor het wk is:

Doel: Van der Sar (Manchester United), Timmer (AZ),Stekelenburg (Ajax)

Verdediging: Jaliens,Mathijsen,De Cler (allen AZ),Boulahrouz (HSV),Kromkamp (Liverpool),Ooijer (PSV),v.Bronckhorst (Barcelona),Heitinga (Ajax)

Middenveld: Landzaat (AZ),Cocu (PSV), Maduro,Sneijder (beiden Ajax),v.Bommel (FC Barcelona),Van der Vaart (HSV)

Aanval: Vennegoor of Hesselink (PSV), Van Nistelrooij (Manchester United), Robben (Chelsea),Van Persie (Arsenal), Kuijt (Feyenoord),Babel (Ajax)

Bron: nos teletekst

Wat nu???? geen huntelaar, gaan we het wk wel redden?

Mijn mening: huntelaar is niet alles, hij heeft zich goed bewezen dit seizoen, maar we hebben goede aanvallers mee. Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

Zonder Huntelaar komen we heus niet minder ver dan wanneer Huntelaar er wel bij zou zijn geweest. Al was ie er wel bij geweest had ie sowieso wissel gestaan, Van the Man speelt gewoon. Nu kan Huntelaar zich tenminste nog nuttig maken met Jong Oranje..
Link to comment
Share on other sites

Ik zie Vennegoor of Hesselink niet scoren in de blessure tijd, en dat het Vennegoor of Hesselink nou zon mooi seizoen had... . Huntelaar had gewoon mee moeten gaan ipv Vennegoor of Hesselink.

Off-topic; Dat Seedorf niet mee gaat kan ik al helemaal niet begrijpen, het argument van, Van Basten slaat nergens op; ''hij pingelt teveel''. Iemand die een vaste waarde is bij een wereldclub als Ac-milan hoort gewoon voorkeur te krijgen boven een paar van die AZ-spelertjes.

Maar ja, de beste stuurlui staan aan wal he! :P:
Link to comment
Share on other sites

Noem maar een alternatieve verdediger dan..

Vennegoor of Hesselink is er ook niet echt voor om zelf te scoren geloofk, maar meer om er voorin bij te zetten zodat hij de bal kan opvangen en van Nistelrooij hem dr in kan werken..
Link to comment
Share on other sites

die gaat mee :):
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...