Jump to content

David di Tommaso Overleden.


Remco's
 Share

Recommended Posts

De Meern

In zijn woonplaats De Meern is afgelopen nacht in zijn slaap David di Tommaso overleden. Nadere bijzonderheden over de doodsoorzaak van de speler van FC Utrecht ontbreken nog. Dinsdat middag zal bij FC Utrecht een persconferentie plaats vinden. Hij speelde sinds zomer 2004 bij FC Utrecht. Hij was 26 jaar geworden, hij laat vrouw en kind achter.
[img]http://www.fc-utrecht.nl/images/d/david2911.jpg[/img]

Voor condoleance klik [url="http://www.condoleance.nl/registers/register_5478.html"]hier[/url]. Edited by PC-fre@k
Link to comment
Share on other sites

In zijn debuutjaar werd hij door de supporters uitgeroepen tot Speler van het jaar. David di Tommaso maakte zich na zijn komst bij FC Utrecht in de zomer van 2004 snel zeer geliefd. Van aanpassingsproblemen had hij geen moment last. Ondanks de taalbarri
Link to comment
Share on other sites

wat is dit nou weer voor onzin? k maak heel netjes n post, komt dr n tijdje later iemand die niet oplet en gewoon t zelfde gaat lopen posten word ik dr gewoon achteraan gegooid :o
Link to comment
Share on other sites

Oeff ik hoorde het net.. Echt erg
Link to comment
Share on other sites

Doods oorzaak voorlopig nog onbekent...
Ik zal hem missen, het was een top speler en hij presteerde goed in een korte tijd dat hij bij fc-utrecht heeft gezeten. Ik vraag aan de mensen die dit lezen of ze begrip voor dit hebben en even de tijd nemen om in het condoleanceregister een stukje te typen. Klik [url="http://www.condoleance.nl/registers/register_5478.html"]hier[/url] voor de condoleanceregister. heel erg bedankt voor het mee leven hier bij.

DAVID DI TOMASSO WE WILL REMEMBER YOU FOR EVER!!!!!
Met vriendelijke groet,

De FC-utrechter van pc-freak.com remco's



Zwartste bladzijde in geschiedenis FC Utrecht

dinsdag, 29 november 2005
'Zwartste bladzijde in geschiedenis FC Utrecht'
'Op de allereerste plaats is het overlijden van David een dramatisch verlies voor de familie, maar het betekent ook een groot verlies voor de club.' Zo reageerde technisch directeur/trainer-coach Foeke Booy op de plotselinge dood van David di Tommaso. De Franse verdediger overleed dinsdagmorgen thuis in zijn slaap. 'We zijn met stomheid geslagen', zei Booy. 'Hier zijn geen woorden voor', voegde hij daar aan toe. 'Dit is de zwartste bladzijde in de geschiedenis van FC Utrecht. We gaan David als club een waardig afscheid geven, want dat verdient hij.'

Supporters van FC Utrecht hebben woensdag van 10.00 tot 22.00 uur de gelegenheid een condoleanceregister te tekenen. Dat bevindt zich in de hal van Stadion Galgenwaard. Over de door FC Utrecht te organiseren herdenkingsbijeenkomst volgen nog nadere mededelingen.

Bron: www.fcutrecht.nl

Grote verslagenheid[img]http://www.fc-utrecht.nl/images/d/dinszw.jpg[/img]

Grote verslagenheid na overlijden Di Tommaso
'Iedereen bij FC Utrecht is kapot van deze trieste gebeurtenis', sprak FC Utrecht-voorzitter Jan Willem van Dop dinsdag tijdens een persbijeenkomst naar aanleiding van het overlijden van David Di Tommaso. De verdediger van FC Utrecht is afgelopen nacht in zijn woonplaats De Meern in zijn slaap overleden.

De precieze oorzaak van het overlijden van David di Tommaso is onbekend en wordt nog onderzocht. Volgens clubarts Frank van Hellemondt van FC Utrecht was niet bekend dat de verdediger gezondheidsproblemen had. De verdediger heeft maandag, een dag na de wedstrijd tegen Ajax, ook zonder problemen de uitlooptraining meegemaakt.

'Natuurlijk gaan onze gedachten op de eerste plaats uit naar Davids vrouw en hun zoontje. Voor hen is het overlijden van David een drama', sprak Jan Willem van Dop dinsdag tijdens de bijeenkomst voor de pers in Stadion Galgenwaard.

'Iedereen bij FC Utrecht is kapot van deze trieste gebeurtenis. David was een voortreffelijke speler, maar dat niet alleen. Hij was ook een bijzonder aardige kerel, een prima collega voor zijn medespelers, maar ook voor andere medewerkers bij de club. David had een positieve instelling en deed er ook alles aan om zich snel in Utrecht thuis te voelen.'

'Tekenend voor hem was, dat hij in vrij korte tijd al heel behoorlijk Nederlands sprak. Kortom: David di Tommaso was in tal van opzichten een voorbeeld, zeker voor jongere spelers, en een sieraad voor de club. Ook de supporters hebben die kwaliteiten erkend. Aan het eind van het afgelopen seizoen kozen ze hem als Speler van het Jaar', aldus de voorzitter van FC Utrecht.

Op de site van FC Utrecht is een condoleanceregister geopend, waarop vanmiddag om half drie al ruim 5000 bijdragen stonden.

Informatie over een door de club te organiseren rouwdienst volgt nog.

Uiteraard gaat de wedstrijd van dinsdagvanavond van Jong FC Utrecht tegen Volendam niet door. Ook het uitduel van het eerste team tegen Willem II van zaterdag is uit het programma gehaald.

Bron: fc-utrecht.nl Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

[img]http://www.fc-utrecht.nl/images/1/1129_6807.jpg[/img]
[img]http://www.fc-utrecht.nl/images/1/1129_6803.jpg[/img]
Link to comment
Share on other sites

kheb geen medelijden voor jou hoor. je kan me reet roesten met je overdreven sentimentele gedoe. probeer je jezelf te bewijzen ten opzichte van ons dat je "een echte utrechtfan" bent ofzo. als je het echt zo verschrikkelijk vindt, betuig je medelijden dan naar de nabestaanden oid
Link to comment
Share on other sites

Sterkte voor die famillie van die gast.

Dat gezever over medelijden voor de fans komt mij de strot uit. "Ja ook al ben je AJAX/ADO/WHATEVER supporter, we steunen elkaar allemaal!" "Ja hallo. Wilt u de volgende keer niet zodanig rellen zodat er weer een hoop gesloopt word?"

Ten 2e wordt elke speler kapot gescholden door aanhangers omdat hij niet scoort enzovoort. En nu is iedereen er kapot van. (Ik weet niet hoe goed dat hij in het vaandel stond)
Link to comment
Share on other sites

hij werd niet vaak uitgescholden door de aanhang, hij had het ver geschopt in de 2 seizoenen! hij is behoorlijk geliefd bij de Utrecht supporters




ONGELOOF EN ONTZETTING

Utrecht-voetballer Di Tommaso plots in slaap overleden

UTRECHT Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

Remco voor jou het volgende; 'Publiek rouwen duidt op een vorm van egocentrisme'. Dit is een conclusie van en onderzoek van een paar jaar geleden. Denk daar maar eens goed over na. Je doet zo overdreven.

LONDEN Mensen die publiekelijk rouwen
over de dood van bekende mensen die zij
nooit hebben ontmoet,doen dat vooral om
zichzelf een goed gevoel te bezorgen en
omdat het ze amuseert.Ook kunnen ze zo
etaleren hoe sociaal voelend ze zijn.

Dat concludeert een onafhankelijk Brits
instituut,dat onderzoek heeft gedaan
naar massaal rouwbetoon,zoals na de
dood van prinses Diana en Pim Fortuyn.

De onderzoekers stellen dat het leggen
van bloemen en het meelopen in stille
tochten niet duidt op mededogen,maar
juist op groot egocentrisme.Ze spreken
van 'recreatieve smart',die dienst doet
als religie voor de 'eenzame menigte'.

Bron: NOS teletekst Edited by Jos
Link to comment
Share on other sites

[img]http://www.fc-utrecht.nl/images/d/dt31.jpg[/img]
'Voetbal staat nu even op de tweede plaats'
"Het is vreselijk moelijk, maar het is nog veel moeilijker voor de familie van David", zegt trainer Foeke Booy. "Het is een grote klap voor de selectie en het begeleidingsteam. Iedereen moet dit verlies een plekje geven. Wat de familie en iedereen binnen FC Utrecht steun geeft, zijn alle blijken van medeleven die ons uit alle hoeken van de samenleving bereiken. Dan zie wat een speler, die toch nog maar anderhalf jaar bij ons voetbalt, kan bewerkstelligen".

Binnen FC Utrecht is Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

Grote herdenkingsbijeenkomst voor David di Tommaso
FC Utrecht houdt donderdagavond een grote herdenkingsbijeenkomst ter nagedachtenis aan David di Tommaso. De bijeenkomst in Stadion Galgenwaard begint om 20.30 uur. Het stadion is vanaf 19.00 uur open. De toegang is gratis; vaste plaatsen gelden bij deze gelegenheid niet.

Over de precieze invulling van het programma kunt u donderdag meer lezen op deze site. In elk geval wordt het woord gevoerd door vertegenwoordigers van de club (directie, spelers en trainers), de supporters en de andere geledingen rondom FC Utrecht.

Er zijn bij het stadion donderdagavond geen parkeerfaciliteiten. FC Utrecht doet een dringend beroep op belangstellenden om met het openbaar vervoer of de fiets naar de Galgenwaard te komen. Wie wel met de auto komt, kan deze vanaf 17.00 uur parkeren op het Veemarktterrein. Daarvandaan rijden vanaf 18.30 uur bussen naar het stadion. Uiteraard brengen deze u na afloop van de bijeenkomst ook weer terug naar uw auto.

Koffie en thee zijn donderdag tegen gereduceerd tarief in de Galgenwaard verkrijgbaar.

FC Utrecht stelt vandaag (30 november) tot 22.00 uur iedereen in de gelegenheid om een condoleanceregister te tekenen in Stadion Galgenwaard. Deze mogelijkheid is er ook nog donderdag, van 10.00 tot 18.00 uur. De centrale hal van het hoofdgebouw wordt hiervoor opengesteld.

Bron: www.fcutrecht.nl
Link to comment
Share on other sites

[b]Update: [/b]PC-freakZ.com is even langs geweest bij stadion Galgenwaard. Ook kregen wij toegang tot het stadion zelf waar David pas nog speelde. De foto's zijn [url="http://forum.pc-freakz.com/index.php?act=module&module=gallery&cmd=user&user=1&op=view_album&album=24"]hier in de gallery[/url] te vinden.
Link to comment
Share on other sites

ik denk het wel, maar er lagen ook meerdere sjaals van andere clubs.


uitzending RTV utrecht klik [url="http://www.zoomin.tv/asx/dsp_asxplaylist.cfm?id=196902&pid=algdagblad&quality=3"]hier[/url].
geluidsfragemend perconferentie klik [url="http://www.bunnikside.nl/afbeeldingen2/di_02.wmv"]hier[/url]. Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

DE HERDENKINGSBIJEENKOMST

de herdenkingsbijeenkomst was mooi, emotioneel.

Foto's van iemand die daar geweest is klik [url="http://www.utreg-forum.nl/forum/showthread.php?t=18442"]hier[/url].
Mijn foto's komen nog later in dit stukje ook!!!!

(Sorry dat ik een 2e bericht plaats maar ik vond dat het los van elkaar moest, thanks voor iedereen die dit leest en mee leeft met de familie di tommaso!!!)







Di Tommaso hoogstwaarschijnlijk gestorven aan hartaanval
Donderdag 1 december, DEN HAAG/PARIJS - Utrecht-speler David di Tommaso is hoogstwaarschijnlijk gestorven aan een hartaanval. Dat stelt diens agent Mickael Manuello vandaag in l' Edited by Remco's
Link to comment
Share on other sites

[color=red][b]Waarschuwing:[/b]
HiP zou je even willen kappen met je gedoe? Ik weet zeker dat jij ook keuzes maakt in wat jij wel of niet belangrijk vind e.d.. Denk maar aan je eigen situatie een tijd terug op het HLC. En uiteindelijk staat dit ook nog eens in de disclaimer, jij beperkt mensen in hun vrijheid. Als hij wil meeleven moet hij weten, op welke manier ook. Heb jij dr een schijthekel aan? Lees dit topic dan niet ipv dat je het gaat aflopen zeiken tot je je gelijk zou krijgen... (ik heb ook niks met die voetballer, maar ik laat hem wel in zn waarde)[/color]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...