Jump to content

[INFO] HLC Gala 2005 op CD (SVCD)


PC-fre@k
 Share

Recommended Posts

Gala 2005, een dag om nooit te vergeten. Een dag om voor eens en altijd in je bezit te hebben en te kunnen kijken wanneer je wilt. Daarom zijn wij van een plan een CD uit te geven met daarop een slideshow. De foto's op deze cd zullen een resolutie hebben van 2048*1536 pixels, groot genoeg voor een poster ;). Ook zullen de foto's niet voorzien zijn van een copyright melding en beschikbaar zijn als bronbestand op de computer om eventueel foto's af te drukken en in de gang te hangen of iets dergelijks.

Als er genoeg interesse is wordt dit doorgezet, we houden je dan via de mail op de hoogte en zullen ook de kosten van de cd vooraf aangeven. (het bedrag van de cd is afhankelijk van hoeveel er worden ingekocht - hoe meer, hoe goedkoper)

[b]Zie jij wel iets in zo'n SVCD*? Stuur dan even een mailtje naar gala2005cd @ pc-freakz.com[/b] (vermeld aantal, naam, adres, telefoonnummer)

[i]*=Super Video CD, deze is af te spelen in de meeste dvd spelers en werkt ook op de PC net als een DVD (menu enz)[/i] Edited by *Mini-Caro*
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...