Jump to content

[NIEUWS] Nederland zegt NEE!


PC-fre@k
 Share

Europese Grondwet  

18 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nederland zegt NEE tegen de europese grondwet!

Nederland heeft vandaag massaal tegen de Europese grondwet gestemd. Volgens de eerste exit-poll koos [b]63%[/b] van de Nederlanders bij het referendum tegen. 37% van de kiezers stemde voor. De stembussen sloten om 21:00 uur. De opkomst bij het referendum was groot. Maar liefst 62% van de Nederlanders bracht hun stem uit.
[color=green]Update:[/color]Uiteindelijke stand, Nederland heeft massaal de Europese grondwet afgewezen. 61,6% stemde tegen, 38,4% voor. De opkomst was met 62,8% hoog.

:nono: PC-freakZ.com zegt NEE tegen de europese grondwet :nono:
Wat zeg jij?
Link to comment
Share on other sites

In het topic over de grondwet kun je inderdaad afleiden dat PC-freakZ tegen de grondwet is. Het Nederlandse bevolking heeft zijn beslissing genomen. Nu is de vraag of er koppen gaan rollen in politiek Den Haag aangezien dat Wilders een Motie van Wantrouwen heeft ingedient.
Link to comment
Share on other sites

@ kees, ging er meer over dat de beheerders van PCZ tegen zijn :) anders zou mn vraag dr na niet zo heel goed staan.

Ze moeten eens met de SP gaan prate, bent met hun eens dat de staat onnodig geld uit de kas haalt voor die stomme spotjes enzo, en dan ook nog eens allemaal JA spotjes :s Moge ze best eens uitlegge vink en dan zelf dokke met zn alle ipv dat wij dat doen!
Link to comment
Share on other sites

Nu gaan we er in ieder geval niet op vooruit, misschien als over 15 jaar blijkt dat het beleid van JP niet zo slecht was zoals velen nu denken en daarom tegen gestemd hebben dat we het dan opnieuw kunnen proberen.
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...