Jump to content

AZ gevloerd in zicht van de haven


Jos
 Share

Recommended Posts

05-05-2005: AZ IN ALLERLAATSTE SECONDE VERSLAGEN: 3-2
ALKMAAR - De keeper Ricacro scoort in de allerlaatste seconde en AZ is verslagen. En wat kan je hier op zeggen. De verslagenheid is enorm, want de Alkmaarders waren zo dichtbij. Deze anti climax doet ontzettend veel pijn bij de spelers die zo ontzettend gevochten hebben voor iedere grasspriet.

AZ-supporters dienden in het bezit te zijn van een sterk hart in de tweede halve finale van de UEFA Cup. In de sfeervolle Hout was het razend spannend. Het begon fantastisch voor de Alkmaarders want al heel snel kwam AZ op voorsprong. De tactiek werd dus snel scoren en je eigen doel schoonhouden.



Raak

Al na zeven minuten was het raak voor AZ. Tarik Sektioui deed wat de Portugese defensie niet verwachtte en dat was richting de achterlijn wegdraaien. Hierdoor was opeens de weg vrij voor een pasklare voorzet. Kenneth Perez was de dankbare ontvanger en knikte met zijn hoofd binnen, 1-0.



Twee gedachten

Maar toen. Gaan voor die tweede goal of tegenhouden? AZ deed beide want het kreeg zeker kansen om de score te verdubbelen. Zo belandde een Alkmaarse trap na een klein kwartier op de kruising en mocht doelman Ricardo zich gelukkig prijzen bij kansen van Kenneth Perez.



Duidelijk doel

Toch had Sporting Clube de Lissabon een duidelijk doel voor ogen en dat was het behalen van de finale in eigen huis. Het speelde er naar, want moest immers minimaal
Link to comment
Share on other sites

uhm.. tis kut, maar t was toch niet de keeper die scoorde?
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...