Jump to content

Een Royaal Gebaar


Krop
 Share

Recommended Posts

[quote name='www.eenroyaalgebaar.nl']Duizenden mensen die naar Nederland zijn gekomen onder de oude vreemdelingenwet en hier asiel aanvroegen, zijn in een uitzichtloze situatie terechtgekomen. Zij dreigen te worden uitgewezen. In heel veel gevallen is dit onmogelijk en onmenselijk. Er zou een ruimhartig pardon moeten komen voor deze groep vluchtelingen. Welke weg staat daarvoor nog open? Een verzoek aan iemand die boven de partijen staat. Lees bijgaande brief aan Koningin Beatrix, vorstin der Nederlanden, met het verzoek ter ere van haar 25 jarig jubileum op 30 april a.s. dit specifiek pardon aan deze duizenden vluchtelingen te helpen verlenen! Voel je niet machteloos. Laat je stem meeklinken door ondertekening van dit verzoek om een royaal gebaar. [/quote] [url="http://www.eenroyaalgebaar.nl"]http://www.eenroyaalgebaar.nl[/url]

onderteken jij deze brief? en waarom wel/niet? Edited by Krop
Link to comment
Share on other sites

Diegene die deze actie hebben verzonnen moeten beter naar de machthebbers van dit land kijken. De koninging heeft totaal geen invloed op de politiek, ze mag zelfs geen mening hebben. Dus of het gaat helpen weet ik niet...
Link to comment
Share on other sites

nou, de koningin stelt bv na de verkiezingen de formateur aan, vink tog wel invloed hor :) en ze heeft 1x in de zoveel tijd een gesprekje met de premier, denk niet dat ze daar alleen lullen over koetjes, kalfjes en nog een familieschandaal..

ze heb volges mij achter de schermen nog wel wat invloed dus :) alleen t probleem is denk k dat ze da nie mag laten merken, dus dan zal dit indd weinig invloed hebben, maarja, misschien ook weer wel, worth a try :)

en k ga die brief nog wel lezen en kijken ofk onderteken.. t id klinkt op zich goed, mar niet iedereen die word teruggestuurd verdienen het om hier te blijven denk k..
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...