Jump to content

Vijf doden bij familiedrama in Hilversum


Ron@ld
 Share

Recommended Posts

Vijf doden bij familiedrama in Hilversum


Uitgegeven: 16 april 2005 13:12
Laatst gewijzigd: 16 april 2005 18:18

HILVERSUM - Door een schietpartij in Hilversum zijn zaterdag vijf doden gevallen, een vader, een moeder en drie kinderen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama. Het lijkt er volgens een woordvoerder op dat de vader zijn vrouw en kinderen met pistoolschoten heeft gedood en daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

De lichamen van het gezin werden zaterdag rond 12.30 uur door een familielid in de woning aan de Hilvertsweg ontdekt. De stoffelijke overschotten lagen daar al tussen de twaalf en 24 uur, aldus de politie. De politie was rond 14.45 uur in de woning nog bezig met onderzoek. Volgens een woordvoerder lagen alle lichamen in bed op de bovenverdieping van de woning.

De straat waar de schietpartij plaatshad, is afgesloten. Enkele geëmotioneerde buurtbewoners werden door politiemensen opgevangen en doorgestuurd naar slachtofferhulp. De vader van het gezin was volgens verschillende buurtbewoners en kennissen een politieman bij het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). Volgens omwonende ging het om een "normaal" gezin. De woordvoerder verklaarde dat er geen aanwijzingen waren dat het gezin problemen had.

[b]School[/b]

De drie kinderen zijn omgekomen, zaten op dezelfde school, de Montessorischool-Zuid. Het gaat om drie jongetjes, meldde de school in een verklaring. De instelling probeert dit weekeinde alle ouders van het drama op de hoogte te stellen. In overleg met het Regionale Opvangteam Jeugd is een draaiboek voor de opvang van de leerlingen en leerkrachten opgesteld.

Bron: [url="http://www.nu.nl"]www.nu.nl[/url] Edited by Ron@ld
Link to comment
Share on other sites

update de titel naar 5 doden :(

Vijf doden bij schietpartij in Hilversum
Gepost door Ferry (Veerboot)  - Bron: RTV-NH, NOS-TT, RTL Text
Gepubliceerd: zaterdag 16 april 2005 @ 13:29
Bij een schietpartij in een woning op de Hilvertsweg in het centrum van Hilversum zijn vijf doden gevallen, zo heeft de politie gemeld. Een man schoot zijn vrouw en drie kinderen dood. Daarna pleegde hij zelfmoord. De schietpartij vond rond 12.45 uur plaats.

Meer nieuws volgt...

FOK.NL Edited by Keezy
Link to comment
Share on other sites

bevestiging door NOS.NL

Gezinsdrama in Hilversum: vijf doden
HILVERSUM Bij een gezinsdrama in een woning in Hilversum zijn vijf doden gevallen. Een 46-jarige man schoot zijn vrouw en drie jonge kinderen dood en pleegde daarna zelfmoord.

Over het motief van de man is nog niets bekend. Het gezin stond bij omwonenden niet bekend als 'probleemgezin'.
Link to comment
Share on other sites

Gezinsdrama in Hilversum: vijf doden
HILVERSUM Bij een gezinsdrama in een woning in Hilversum zijn vijf doden gevallen. Een 46-jarige man schoot zijn vrouw en drie jonge kinderen dood en pleegde daarna zelfmoord.

Een familielid ontdekte de lichamen aan het begin van de middag. Het drama heeft zich waarschijnlijk afgelopen nacht afgespeeld. Alle lichamen lagen in bed. Het motief van de man is nog onbekend. De politie heeft de omgeving en het huis afgesloten voor onderzoek.

Buren hebben niets van de schietpartij gehoord. De familie stond bij hen niet bekend als 'probleemgezin'. De vader zou bij de verkeerspolitie werken.


Weer een update van NOS.NL
Link to comment
Share on other sites

Hilversumse agent schiet gezin dood
De Hilversumse KLPD-er van de verkeerspolitie Frans Nijhoff (46) heeft met zijn dienstwapen zijn gezin doodgeschoten en nadien zichzelf van kant gemaakt. Het schietincident vond plaats aan de Hilvertweg te Hilversum, alwaar zijn broer een Fiatgarage heeft. Er vielen vijf doden waaronder de agent zelf. Omwonenden zeggen dat de agent al enige tijd ernstige huwelijksproblemen had. Hij schoot zijn vrouw en drie jonge kinderen dood.
UPDATE: [url="http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/images/fransalssint.JPG"]Nijhoff, als Sinterklaas, tussen de kinderen?[/url]
UPDATE 15:12 uur: Andere media durven ons nieuws niet te herhalen omdat de pliesiewoordvoerder niets durft te zeggen.


Bron Geenstijl.nl
Link to comment
Share on other sites

't is achteraf nog best groot nieuws geworden.

'k ben benieuwd of dit weer iets is wat uit de hand gaat lopen en dat vervolgens de regeren er wat aan gaat doen. Of dat de regering het nou een beetje in de gaten houdt en er voor zorgt dat de druppel de emmer niet doet overlopen.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...