Jump to content

[INFO] Forum offline...


PC-fre@k
 Share

Recommended Posts

[b]Forum tijdelijk offline[/b]
PC-freakZ.com forum verhuist komende dag(en) van de ene naar de andere server. Het was de bedoeling dat dit zou gebeuren zonder enig merkbaarheid voor de gebruikers. Maar door een menselijke fout zal het forum even op zich moeten laten wachten. Tijdelijk gebruiken wij een oud forum, de berichten worden echter niet opgeslagen voor het recente board! (Alle andere delen van de site werken gewoon zoals normaal!)

[img]http://www.pc-freakz.com/afbeeldingen/vds1.gif[/img]screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.alt='Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://www.pc-freakz.com/afbeeldingen/vds1.gif');}"  />

[b]Wat biedt deze server?[/b]
512 MB werkgeheugen
16 Mbit internet aansluiting
Genoeg schijfruimte voor 1.000.000 foto's.
Genoeg bandbreedte om 100.000.000 foto's te laten zien.

[b]Nieuwste software versies:[/b]
Fedora Core
Apache 2.0
PHP 4.3
MySQL 4.1
En natuurlijk nog veel meer!

[b]De mogelijkheden:[/b]
IRC Server
DC++ Server
News Server
Game Server
Chat Server
Eigenlijk eindeloos!

[b]Dat moet me geld kosten![/b]
[i]Al die mogelijkeden, ruime snelheid, voldoende geheugen en op elk moment van de dag uit te breiden naar eigen wens. Jullie moeten toch ergens geld aan overhouden?[/i]
"Natuurlijk kost het ons geld, niks is echt helemaal gratis. Het feit dat deze site eigenlijk gewoon voor de lol gestart is en wij absoluut geen commerciële ideëen in onze gedachten hebben maakt het ons een stuk makkelijker om het ook voor ons lol te blijven doen. We zien tevreden gebruikers, genoeg vrijwilligers om het forum en andere afdelingen in het gereel te houden, verschillende mensen bieden hun diensten goedkoper aan, zelfs gebruikers die vrijwillig doneren voor de aan te schaffen software. Het genot om het succes van hard werk te zien groeien is erg fijn. Kortom, jij maakt het mogelijk dat PC-freakZ.com gratis is!"

[b]Wees gewaarschuwd...[/b]
PCZ staat garant voor constante vernieuwing, een weekendje weg geweest? Zeker te weten dat je een hele boel gemist hebt, we willen daarom waarschuwen voor het verslavende effect dat deze site heeft op jou. Eenmaal geregistreerd en een leuke functie uitgevonden? Dan ben je niet meer weg te slaan!

[b]Jouw mening telt![/b]
Tot slot willen we laten weten dat wij doen wat jij vraagt! Als gebruiker en volwaardig lid van PCZ heb jij overal instemming bij. Nieuwe layout, nieuwe functies, veranderingen, noem maar op... Vind jij iets niet mooi, onhandig of wil je gewoon iets anders zien dan dat het is? Leg het duidelijk voor op het forum, en laat je medegebruikers mee discussiëren en wie weet voeren wij het door. Wij zijn er voor jou!
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...