Jump to content

Nintendo DS


Gudde
 Share

Recommended Posts

De Nintendo DS is een draagbaar videospelsysteem met revolutionaire nieuwe mogelijkheden. Het systeem heeft twee schermen, waarop spelers twee dingen tegelijkertijd kunnen weergeven. Daarnaast is het onderste scherm aanrakingsgevoelig, zodat spelers het spel nauwkeurig kunnen bedienen met hun vingers of de meegeleverde stylus.

De Nintendo DS is tevens voorzien van een draadloze zender, waarmee het systeem binnen een bepaald bereik (30 meter, afhankelijk van de omstandigheden) met andere Nintendo DS-systemen kan communiceren. Op deze manier kunnen spellen door meerdere spelers gespeeld worden, zonder dat daarvoor externe aansluitsnoeren nodig zijn.

Daarnaast kunnen Nintendo DS-gebruikers spelgegevens naar systemen van vrienden sturen, zodat er samen gespeeld kan worden zonder dat daarvoor een extra exemplaar van het spel nodig is. Elke Nintendo DS is tevens voorzien van PictoChat: een programma waarmee gebruikers tekstberichten en met de hand getekende schetsen draadloos naar anderen kunnen versturen.

De Nintendo DS is tevens voorzien van een krachtige grafische 3d-processor voor hoogwaardige spellen, verlichte schermen waarmee ook in het donker gespeeld kan worden, een oplaadbare batterij (waarmee zes tot 10 uur gespeeld kan worden), een hoofdtelefoonaansluiting, en een ingebouwde microfoon, waarmee sommige spellen zelfs via geluid aangestuurd kunnen worden. De Nintendo DS is tenslotte compatible met alle Game Boy Advance-spellen (alleen in de eenspeler-stand).

[b]Bron: [url="http://ds.nintendo.nl"]http://ds.nintendo.nl[/url][/b]

mooi ding hoor :):
Link to comment
Share on other sites

ja vooral de mini games :): die vink echt pret :):
Link to comment
Share on other sites

GC en tv geloofk nie :): wel op de revolution geloofk :o maar die komt nog niet :):

ja das mooi man, zoiets bij n toets gebruike :):
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...