Jump to content

Geen machtiging


Jos
 Share

Recommended Posts

Computer deskundigen onder ons, een vraag aan jullie. Ik heb een probleem, ik heb op mijn bureaublad niet de machtiging om programma's te installeren. M'n pa kan t wel maar die vertikt t gewoon. Is er een mogelijkheid om dat 'slot' te omzeilen? Ik erger me vooral aan het feit dat ik msn messenger niet kan updaten.

Graag jullie (lees) NUTTIGE reactie hierop, hulp is erg welkom.

Bvd,

Jos
Link to comment
Share on other sites

Je bedoelt onder jouw naam?

Dat is wel op te lossen, zoek iemand die de nieuwe MSN wel heeft en laat hem/haar de dir kopieeren (RARen) en overschrijf deze op de harddisk. Ik denk dat dit het probleem oplost zonder te veel te klooien aan die PC. En anders zou ik zeggen, log in op je pa/of doe het stiekem als hij is ingelogd en maak je gebruiker > hoofdgebruiker. :)

Succes (Y)
Link to comment
Share on other sites

of start ff je pc opnieuw op, bij inlogscherm hou je ctrl+alt ingedrukt en dan druk je snel 8er mekaar 2x op del, krijg je alst goed is een kleiner schermpie, int bovenste scherm zet je als inlognaam Administrator en dan zonder w8woord in te vullen doe je enter of oke ofzo, met btje geluk heeft je vader dat account niet met een w8woord beveiligd en kan je opeens overal bij...

of je start je pc op in veilige modus, ram gwoon zolang op F8 tjdens het opstarten totdat je een zwart scherm krijg met witte letters en kies uit de lijst Safe Mode of Veilige Modus ofzo, maybe kom je daar ook wel erges mee..

voor beide geld dat je naar start > configuratiescherm > gebruikersaccounts moet gaan en daar je eigen gebruiker als hoofdgebruiker in moet stellen.. moet je mar ff kijken of t werkt zo :)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...