Jump to content

Gek schiet ex pantera lid dood


Punkster
 Share

Recommended Posts

AMSTERDAM - Tijdens een concert woensdagavond van de heavy metalband Damageplan is gitarist 'Dimebag' Darrell Abbott op het podium doodgeschoten. Dat gebeurde in de Amerikaanse stad Columbus in Ohio.

Een man sprong vanuit het publiek het podium op en begon te schieten. Hierbij schoot hij vier mensen dood, waaronder Abbott, die voorheen bij Pantera speelde. Voordat de man nog meer slachtoffers kon maken, werd hij door de politie doodgeschoten.

Damageplan was net met het eerste nummer begonnen, toen de nog onbekende man het podium opstormde. De dader richtte zijn wapen het eerst op Abbott, die meerdere malen van dichtbij geraakt werd. Getuige Chris Couch zei dat de man eerst Abbott en daarna de bodyguard neerschoot, die probeerde de dader te overmeesteren. "Als een politieman niet in de buurt was geweest, had het wel eens erger kunnen aflopen", liet politiesergeant Brent Brent Mull weten.

Abbott en zijn broer, drummer Vinnie Paul Abbott, waren originele leden van de met een Grammy genomineerde metalband Pantera. Deze band genoot begin jaren negentig een grote populariteit in Amerika. De politie van Columbus is een onderzoek gestart naar de toedracht van de schietpartij.wtf is er mis met sommige mensen wtf :'(
Link to comment
Share on other sites

ow k hoorde dat t tijdens n optreden van sepultura was eik.. maar blijft net zo erg ntuurlijk..
Link to comment
Share on other sites

Daar gaat de beste metal gitarist die er was :@ het enigste wat ik zou willen weten is zijn motief waarom heeft hij hem neergeschoten, maar die kans dat we dat nog te weten krijgen is zeer klein :(.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...