Jump to content

Nieuw team er bij in f1?


Radoforce
 Share

Recommended Posts

[quote]Arden volgend jaar al in de F1? 



De kans dat het Arden-team van Christian Horner volgend seizoen al de overstap naar de F1 maakt is heel groot. Volgens FIA-voorzitter Max Mosley is de kans namelijk heel groot dat er volgend seizoen al 'een' nieuw team de rangen zal vervoegen. 

Arden liet eerder deze maand al blijken een overstap naar de F1 wel te zien zitten en met de nieuwe regels die dinsdag goedgekeurd werden zou dat heel snel mogelijk zijn. Mosley gaf wel toe dat er heel wat discussie was over het idee om een compleet chassis te verkopen aan nieuwe, kleine teams.

De Brit blijft er echter bij dat er in de toekomst twee nieuwe teams zullen bijkomen. Dat zou de F1 enkel spannender maken. Arden is momenteel het topteam binnen de F3000. Het team werd vorig seizoen kampioen en won onlangs de openingsrace van het nieuwe seizoen. Het team biedt momenteel overigens onderdak aan Nederlander Robert Doornbos.

[/quote]

zou wel mooi zijn
Link to comment
Share on other sites

ligt er helemaal aan wat voor motor ze krijgen en hoeveel geld ze kunnen meebrengen. ik zit niet te wachten op nog een team alla Jordan en Minardi, mooie teams, waar met veel liefde aan de auto's gewerkt wordt, maar presteren doen ze niet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...