Jump to content

Bahrein probeerde de race te anuleren


Radoforce
 Share

Recommended Posts

[quote]Niet minder dan twee weken geleden zouden de organisatoren van de F1-race in Bahrein nog geprobeerd hebben om de race te annuleren. Volgens circuitinspecteur Philippe Gurdjian zou het circuit niet tijdig klaar zijn, maar F1-baas Ecclestone weigerde de race nog van de kalender te halen. 
 

"Dus zat er niks anders op dan nog meer mensen in te zetten om de job tijdig klaar te krijgen. Het circuit is nu nog niet 100% in orde, maar het is wel klaar voor eerste race," verklaarde Gurdjian in Autosport.

Intussen heeft het circuit er nog andere kopzorgen bij gekregen. De vrees voor terroristische aanslagen lijkt steeds groter te worden en dus werken de organisatoren aan extra beveiliging. In een persmededeling lieten ze gisteren nog weten dat de veiligheid van de fans en rijders hun absolute prioriteit is. Er zouden zelfs enkele speciale legereenheden worden ingezet om deze te waarborgen.

[/quote]

nou dat hadde ze niet hoeve flikken
Link to comment
Share on other sites

[quote]Bahrein probeerde race niet te annuleren 




In tegenstelling tot eerdere berichten zou de organisatie van de GP van Bahrein vorige maand niet gevraagd hebben hun race nog een jaartje uit te stellen. Woordvoerder Philippe Gurdjian weerlegt het verhaal van F1-baas Ecclestone waarmee Autosport uitpakte. Dat magazine publiceerde onlangs dat de organisatie in Bahrein uitstel had gevraagd omdat hun circuit niet tijdig klaar zou zijn. 
 

"Dat verhaal klopt helemaal niet," verzekerde Gurdjian iedereen. "Ik loop hier nu toch al een aantal maandjes rond om heel wat problemen op te lossen zodat onze race vlot kan doorgaan. Ik weet echt niet waar ze dat verhaal vandaan hebben."

Gurdjian geeft wel toe dat het circuit nog niet helemaal klaar is.

"Er zijn nog enkele details die we moeten afwerken, maar gezien het krappe tijdschema dat we moesten respecteren, kan het niet anders. Deze onvolkomenheden zullen de race echter niet in het gedrang te brengen."


[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...