Jump to content

Verstappen & Jordan


Radoforce
 Share

Recommended Posts

Mij alles best als het maar niet NL1, 2 of 3 is... Dan zie ik meer sneeuw dan dat je op de noordpool kan vinden...
Link to comment
Share on other sites

wtf VERSTAPPEN GEEN FORMULE 1 :(

[b]Onderhandelingen Verstappen-Jordan afgebroken  [/b]
Na uitvoerige bestudering van alle betrokken contracten is er vanuit de sponsors en het management van Jos Verstappen hedenochtend besloten om de gaande onderhandelingen met het Jordan team af te breken. De contractpunten zoals gepresenteerd door Jordan geven te weinig vertrouwen voor een succesvolle samenwerking in het komend seizoen, aldus de verklaring.

Jos Verstappen reageert als volgt op de ontwikkelingen tot dusver: "we hebben allemaal ons uiterste best gedaan om tot overeenstemming te komen. Echter op dit moment heeft dooronderhandelen geen zin. Nogmaals wil ik benadrukken dat we een fantastische groep van mensen om ons heen hebben. Zeker Michel Perridon van Trust heeft zich volledig en vol overgave ingezet voor een positieve uitkomst. We hebben de onderhandelingen stopgezet in goed onderling overleg en met support van alle betrokken sponsors."

De reactie van Michel Perridon: "wij, als sponsor van Jos, hebben volledige steun aan Jos gegeven en blijven dit doen. Het is duidelijk dat alle partijen in deze een goede basis moeten hebben voor een sportief succesvol seizoen, dit was in deze niet het geval."




Jordan Grand Prix wil niet reageren op het nieuws dat Jos Verstappen de onderhandelingen met het team heeft afgebroken. De woordvoerster was niet bereid om commentaar te geven op de berichtgeving en de ontstane situatie.
Link to comment
Share on other sites

Jammer, erg jammer :(
Link to comment
Share on other sites

[quote]Het management van Jos Verstappen maakte deze namiddag bekend dat ze de onderhandelingen met het Jordan-team hebben afgebroken. Beide partijen kwamen er maar niet uit en hebben de gesprekken stop gezet. Daarmee ziet de toekomst van Verstappen er plots heel onduidelijk uit, al blijft hij wel de steun van Trust genieten.

"We hebben allemaal ons uiterste best gedaan om tot overeenstemming te komen. Op dit moment heeft dooronderhandelen echter geen zin," laat Verstappen via zijn website weten. "Nogmaals wil ik benadrukken dat we een fantastische groep van mensen om ons heen hebben. Zeker Michel Perridon van Trust heeft zich volledig en vol overgave ingezet voor een positieve uitkomst. We hebben de onderhandelingen stopgezet in goed onderling overleg en met support van alle betrokken sponsors."

Dat beaamt ook het Trust kamp waar vrijdag nochtans veel hoop op een goede afloop heerste.

"Wij, als sponsor van Jos, hebben volledige steun aan Jos gegeven en blijven dit doen. Het is duidelijk dat alle partijen in deze een goede basis moeten hebben voor een sportief succesvol seizoen, dit was in deze niet het geval, aldus Perridon.

Daarmee lijkt een deelname van Jos Verstappen aan het wereldkampioenschap 2004 plots heel klein geworden. Voorlopig weet niemand hoe het nu verder moet.
[/quote]

ja, idd erg jammer
Link to comment
Share on other sites

[quote]MUERMANS :: JORDAN-DEAL NOG STEEDS MOGELIJK

Voor de fans van Jos Verstappen gaat 27 januari 2004 nou niet bepaald als feestdag de boeken in. Rond half twee in de middag verscheen het bericht van de afgebroken Jordan-onderhandelingen op de site van de Limburgse coureur. Later die dag vroegen wij Verstappen-sponsor Har Muermans om een reactie, maar gek genoeg leek deze allerminst aangeslagen door de ontwikkelingen van die dag.

Muermans vertelde rond het middaguur op de hoogte gesteld te zijn van het afkappen van de deal. Zelf was hij namelijk niet direct betrokken bij de besprekingen. Muermans:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...