Radoforce Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 beste mensen, het valt hiet een beetje stil met de recepten als iemand nog iets weet... ookal gooit je thuis de joghurt met de vla door mekaar en een beetje hagelslag er door....... als je het lekker vin. ja mag het er altijd bij zetten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luv u Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 ghighi, ik kan die recepten van verzorging er wel bijzetten, maar denk niet dat iemand daar behoefte aan heeft ( groentjesoep met kaas & witlofsalade met appel, banaan en mandarijn) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negno Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Boterham met kaas erop ff in de magnetron en dan wat tomatenketchup erop. Of wat pizzaworst/salami erop. Wat ook nog kan is tomatenpuree erbij. Komt eigelijk allemaal op hetzelfde neer en waarschijnlijk wist ierdereen het al. Eet smakelijk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krop Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 kzag mn pa leverworst met curry de op ete schijnt dat ut in ut leger een lekkernij is Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoforce Posted May 4, 2004 Author Report Share Posted May 4, 2004 @ luv u: je kan ze er altijd op zetten, als t niks is mek je vanzelf aan de reacties Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
* Mlies * Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 broodje met: - palingworst en mosterd - smeerworst en mosterd - smeerworst en ketchup - kaas en tomaat - kaas en tuinkers - boterhamworst en augurk - ham en komkommer - hagelslag en pindakaas - de witte chocoladepasta van de duo penotti - sla met ham met ei met kaas - aardbeien en suiker - banaan jajah, de wereld zit vol met verassingen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krop Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 al die broodjes in 1x na stuk of 4 zitk echt wel vol hor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrieke Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 [quote]- de witte chocoladepasta van de duo penotti[/quote] Wtje wa je dan ook gwoon ken doen? Witte chocoladepasta kopen Das verslavend joh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoforce Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 ja, klopt die is eruhg lekker als je van die verslaving af wil, moet je zorgen dat het niet meer gekocht word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 [u][b]Ham met Mon chou[/b][/u] [b]Nodig[/b] 1 pakje zachte Mon Chou [color=green]bieslook (zoveel als je zelf lekker vindt (btj prei of ui kan ook)[/color] zout peper [color=red]tabasco[/color][color=red] 1/4 rode paprika[/color] langwerpige plakken achterham zoute koekjes [color=green]peterselie (voor de sier)[/color] 1 Prak de Mon chou fijn in een kom, knip de [color=green]bieslook[/color] erbij ([color=green]Prei en ui fijn snipperen[/color]) 2 Maak alles op smaak met zout, peper en tabasco (2 druppels) [color=red]3 Paprika in dunne reepjes snijden[/color] 4 Ham met mengsel besmeren ( lekker dik) 5 3 plakken besmeerde ham op elkaar leggen [color=red]6 paprikareepjes erover verdelen[/color] 7 Rol de hamplakken op ( kan ook van 2 kanten vandaan oprollen dan krijg je een soort vlinders) 8 poosje opgerold in gladde folie laten rusten in de koelkast ( dat heet opstijven ) 9 Plakjes afsnijden van de opgerolde ham (ja eerst wel die folie erafhalen natuurlijk) 10 Plakjes leg je op de zoute koekjes, peterselie 'toefje' voor de versiering MMMMMMMMM LEUK VOOR EEN FEESTJE, maar ze smaken ook lekker bij een [color=orange]voetbalwedstrijd[/color] of een [color=red]formule 1[/color] race [color=blue](of bij het hw maken )[/color] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negno Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 Geef mij maar een boterham met pindakaas en jam/vruchtenhagel/pasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.