Jump to content

Maak je eigen Chips


The Doctor
 Share

Recommended Posts

[b] Krokante aardapel schijfjes [/b]

[u]Benodigdheden:[/u][list]
[*]aardappels
[*]mes
[*]zout
[*]oven
[/list][u]Bereiding:[/u]
schil de aardappels, en snij ze in kleine plakjes, strooi er zout over, doe ze dan in de oven, totdat ze een beetje bruin zijn, en eet smakelijk

TIP: strooi er paprika poeder over voor paprika chips, en oregano voor bolognese.


Edit BI-J Herman: ik heb het ff wat mooier gemaakt Edited by BI-J Herman
Link to comment
Share on other sites

er zit wel een klein verschil tussen de chipzen
die chips van MoH zijn echte chips

1/3 van chips is vet
als je ze in de oven doe, worden ze niet vet
dan krijg je kokante aardappel schijfjes
en als je ze frituurt, krijg je chips

dit recept is dus voor mensen die op calori
Link to comment
Share on other sites

jewel
een gewone aardappel heeft geen vet
en als je ze in de oven doet komt dat er ook niet bij

als je ze frituurt, neemt de aardappel vet op

gewone chips, uit de winkel, bevat een 3e (1/30 vet
volgens het Easy Chips Recept van MoH, bevat de chips nog iets meer vet (de helfd)
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...