Jump to content

Keezy's Blog

  • entries
    50
  • comments
    29
  • views
    10,864

Alles is slecht voor je


Guest

5 views

 Share

:wacko: Al het eten en drinken is echt ongezond voor je. Als je patat eet verhoogd het de kans op kanker. Als je vis eet wat oorsponkelijk gif had gegeten ben je ook al genaaid. van cola word je te dik. WEET IK VEEL. ik krijg wat van die lullige onderzoekjes. Je kan dit en dit krijgen als je teveel van dat neemt. Zelfs melk word niet meer als gezond beschouwd  wtf !

Veel melk verhoogt kans op Parkinson bij mannenMelk is gezond. Maar dat geldt niet voor mannen van middelbare leeftijd. Uit een onderzoek van de Universiteit van Korea is gebleken dat mannen van middelbare leeftijd, die ongeveer twee glazen melk per dag drinken, een verhoogde kans op de ziekte van Parkinson hebben. De BBC maakte vandaag melding van het onderzoek. Voor het onderzoek bestudeerde het team meer dan 7500 mannen in de leeftijd van 45 tot 68 jaar oud. Het bleek, dat mannen die dagelijks meer dan 454 gram melk dronken, 2,3 keer meer kans hebben op Parkinson dan mannen die geen melk drinken. Gedurende het onderzoek, dat dertig jaar duurde, hebben 128 mannen Parkinson gekregen. Eerder onderzoek had eveneens aangetoond dat er een link is tussen Parkinson en het gebruik van zuivelproducten. Welke stof in de melk het verhoogde risico veroorzaakt, is echter nog niet duidelijk. FOK.NL
Straks is roken nog het best voor je. Ik neem dit niet meer serieus. Ik eet net zoveel patat als eerst, ik probeer zoveel mogelijk vis te eten en cola blijf ik ook wel drinken als ik dat lekker wil. En melk zuip ik ook onverminderd door! 
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...