Jump to content
  • entries
    75
  • comments
    84
  • views
    1,044

Wat een zooitje


PC-fre@k

9 views

 Share

De meesten van ons hier zitten nog op school dus zullen het volgende vast wel herkennen. Je weet dat het lastig is om de juiste informatie op tijd te verkrijgen. Je zit bijv. op stage en moet weten wanneer je weer naar het HBO moet, of je wilt weten wanneer en of je wel die ene toets moest inhalen.

Je mailtje dus je stagebegleider ruim van te voren wanneer je HBO weer begint. Krijg je het antwoord dat dat allang verteld is, maar voor de vergeetachtige wil hij het wel herhalen. Volgens hem is dat allemaal heel logisch, volgende blok begint op 7 april dus jouw HBO begint ook op 7 april. Dan denk je, Ronald wat zeur je want nu heb je toch antwoord. Ja dat dacht ik ook, totdat ik opnieuw contact zocht met school omdat er geen rooster op het HBO beschikbaar is. Rara, het begint helemaal niet op 7 april maar 2 weken later :s

Het antwoord op die toets was wat complexer i.v.m. het overlijden van een docent binnen het college en een week afwezigheid van diegene die ik mailde. Maar uiteindelijk heb ik 2 weken moeten wachten, heb ik 2x gebeld (ze zijn altijd net weg als je belt) en ben ik uiteindelijk maar gewoon langsgegaan om te zorgen dat ik het antwoord snel zou krijgen.

Echt waar, ongelooflijk hoe men met de informatie omgaat. Ik bedoel wanneer je lessen beginnen niet zo moeilijk toch? Ze hebben een eigen website, waarom zetten ze dat niet even in een mooie tabel of whatever. En als ze zich dan bedenken om eens wel iets te verspreiden hangen ze het op een vedwaald prikbord. Ja joh, dat is handig voor als ik thuis zit. Weet ik meteen hoelaat en of ik wel op school moet zijn, sjongen wat een slimmerikken.

School is er vast om (iets) te leren.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...