Jump to content
  • entries
    75
  • comments
    84
  • views
    1,044

Project dag 2, hmm viel toch nog mee


PC-fre@k

5 views

 Share

Nou, de eerste en de tweede dag zitten erop.. Dinsdag kregen we eerst in groepen van 6 een gesprekje met de directeur van WVA (Wij Verhandelen Alles). Hierbij werd wat achtergrond informatie verteld over het bedrijf en een aantal wensen. Ook was er ruimte voor vragen. Direct daarna zijn we begonnen met het plan van aanpak en het functioneel ontwerp.. jeetje wat een ramp was dat!

Krijgen we formats waar dingen in staan die we nog nooit eerder hebben gehoord of gezien, nou dat geeft zelfvertrouwen geloof me... :s Uiteindelijk is dag 1 helemaal super verlopen, alles voldoende!!!

Dag 2 begon met een tweede gesprek naar aanleiding van je PvA en FO. En daar was eigenlijk niks op aan te merken, dus na wat informatie gewisseld te hebben over applicaties ook dit voldoende (samen met gesprek van dag 1). Daarna een Implementatieplan maken en een Technisch Ontwerp. Ik was om 14:00 nog bezig met implementatie, krijgen we net te horen dat dit samen met het TO goed is voor 22 punten, je moet er 13 halen voor een voldoende en het implementatieplan is daar maar 2 punten van!!! En ik ben daar heel de morgen mee bezig, ah fijn..

Nog geen resultaten gehoord over IP en TO. Dat zal ik morgen wel krijgen denk, de realisatie :) Daarvan is ons overigens verteld dat we niks hoeven te installeren. We implementeren alleen iets wat zij op papier aan ons geven. Dit staat los van alle documentatie die we zojuist hebben gemaakt, gewoon zodat iedereen hetzelfde maakt denk ik.

3 van de 6 onderdelen voldoende, 4 onderdelen gemaakt (wacht op cijfer), nog 2 te gaan...

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...