Jump to content
  • entries
    75
  • comments
    84
  • views
    1,043

Fucker de fuck!


PC-fre@k

6 views

 Share

Zo, eerst eens wat uitschreeuwen...! En natuurlijk snap je niet waarom... Nou ik eigenlijk ook niet...

Eerst eens mijn fucking info naast mn blog aanpassen.. ik heb de afgelopen week het woord fuck trouwens er vaak misbruikt. Best aso.. fuck it! :p

Dus, waar was ik gebleven... Ohja, Fucker de fuck! De hele zooi is corrupt. Wie lult er nou niet over iemand anders, wie naait nou niemand, of wie dumpt nou niet zo nu en dan iemand? Alles is de gewoonste zaak van de wereld. Maar wat is gewoon? Wat is normaal (andere vraag waar ik vandaag naar werd gevraagd - kom ik later op terug) Elke seconde worden er meerdere mensen geboren, gaan er zoveel mensen dood, hebben zoveel mensen seks, koop er iemand een appel, worden er zoveel M&M's gegeten, het is zo gewoon als wat.. wie doet het niet? Maar wie heeft er nog ontzag voor elk ander, wie heeft er nog de tijd gewoon even zichzelf te zijn en niet te denken aan school of werk? Wanneer denk je even FUCK ALLES EN IEDEREEN? Nou, ik denk dat mensen dat eens wat vaker moeten denken, misschien is het nog goed voor je hart ook ;)

Normaal...

Wat is normaal, wie is normaal? Krijgen we het weer.. Is roken normaal? Is een gothic normaal? Is de gehele dag een computer gebruiken normaal? Is het normaal om een condoom te gebruiken? Zoveel smaken (ja ook van condooms, maar dat bedoelde ik niet), wie is normaal, en wie niet?

Vanuit mijzelf gesproken ben ik normaal, en iedereen die ik gekke dingen vind doen doet abnormaal, of vertoont raar gedrag. Ben jij normaal? Wat vind jij normaal? Is dat wel normaal?

FUCK IT

Sommige dingen zijn niet te begrijpen. Waarom doet iemand iets, of juist niet.. waarom op die manier.. wat bedoelt die persoon, of wat bedoelt hij/zij juist niet?

Wij mensen moeten er dan maar van denken wat we willen.. of wat we niet willen waardoor we ruzie gaan maken of haat gaan uiten. Waar denken we gewoon niet FUCK IT? Schijt dat iemand dat gedaan heeft, en je nu lekker zwart maakt... Boeien dat die persoon vreemd ging.. Even overal schijt aan.. fuck this stupid world! Of ben ik dan "Lost in this world" wat ik nu toevallig hoor bij in een reclame van "Brooke Hospital".. aan het filmpje te zien ben ik niet lost.. ;) Ze doen juist goed werk :)

En dan het beste deel.. Hoe lossen we al dat gedoe op nadat het "vergeet alles en iedereen moment" over is?

Een echte oplossing is er niet. Maar wat ik wel goed vind werken is je verplaatsen in de personen. En natuurlijk altijd neutraal blijven als er over iemand geluld word, helemaal als er nog meer mensen bij zijn. Je kan wel gaan zeggen dat je iemand een bitch vind, maar wat doen die mensen eromheen mee? Iedereen verdraait alles, en dan word het weer geroddel aan de andere kant van de deur en zo kan het nog wel even doorgaan.. Als je probeert iedereen in zn waarde te laten en zo nu en dan het ene oor in andere oor uit voorkom je een hoop gezeik.

Natuurlijk zijn er ook nog mensen die echt uitlokken.. Die moet je gewoon met koekje van eigen deeg terugpakken, ophoepelen met die gasten! En natuurlijk zal je "wraak" zoet zijn (6)

WTF het is gewoon al morgen! Euhm, donderdag dus.. En ik vandaag maar denken dat het donderdag was, of euhm, gister denken dat het vandaag donerdag is, wat het is... offe.. Jah, het is te laat dus eik.. Dat ik gister dacht dat het vandaag vrijdag zou zijn! JAh, ik heb um ;)

En nu heb je echt zo'n FUCK IT gevoel en laat je mij natuurlijk gewoon in de ruimte lullen... Nou, ik daag je uit voor een koekje van eigen deeg. Laat maar een reactie achter, ik kant hebbe, fuck it :wicklaugh:

 Share

16 Comments


Recommended Comments

Euhm, ja misschien wel. Maar ik had het er ook over dat de mens miss eens wat meer schijt aan dingen moet hebben. Je kan wel altijd alles goed proberen te doen maar vaak is het dat achteraf niet waard geweest (en miss kan je je dan wel voor je kop slaan, wat dat betreft moet je eigenlijk niet te gefrustreerd zijn ja maar soms kan ook ik me voorstellen dat je iemand wel kan "schieten" en zie je dan maar in te houden -- Uiteindelijk gewoon: FUCK YOU!

Ik zei bijv al, schijt aan vreemdgaan.. Die persoon zal zich dr wel lekker bij voelen, en weet je meteen hoe die persoon al een poos over je denkt (niks komt uit de lucht vallen, maar nog altijd maken mensen ook mij wijs dat dat kan :s ) en dat hij/zij gewoon geen reet om je gegeven heeft.

In het leven moet je je kansen nemen, niet te lang wachten, niet denken dat alles vanzelf in orde is maar erachteraan gaan. Weet je verantwoordingen maar heb ook af en toe eens schijt aan bepaalde dingen/personen, ze worden dr eenmaal niet zomaar beter op... FUCK THEM

Ik denk gewoon dat het ff te lang was samen te vatten, ik probeerde meerdere dingen in

Link to comment

Gaat het roken, vreemdgaan en nix om een bepaald persoon gegeven hebben nou over mij of wat? En dat Fuck you bitch dan zeker ook? Want ik ben nog nooit vreemdgegaan en ik rook niet.. als 't over mij gaat ben je bar oneerlijk..

Link to comment

Hah, nee sorry. Ik heb het daar niet tegen en niet over jou. In dat geval zou dat idd niet echt redelijk zijn. Ik zie bij het herlezen van sommige delen idd dat je je aangesproken kan voelen. Maargoed, is niet zo, dus denk maar even FUCKT IT ;) . Maar toch leuk dat deze titel mensen lokt om dit te lezen, veel hits zie ik al wel.

Link to comment

Helaas was er een probleempje met de site waardoor mijn reactie verloren is gegaan. Ik zal proberen het na te bootsen ;) : Ik heb jou al weleens eerder gevraagd om de reden van je msnnaam enzo, je hebt erg vaak van die (8) dr in. En vaak was er niet echt een reden, of je vertelde het niet dat kan natuurlijk ook nog. Maargoed dat maakt dus eigenlijk niet uit. In dit geval is het bij mij zo dat het niet specifiek iemand aanwijst. Een jongen bij mij op school moest oprecht lachen toen ik hem "fuck you dude" voorlegde ipv "fuck you bitch"... Maar als ik je er een plezier mee kan doen als ik het weghaal en je je daar misschien beter bij voelt dan doe ik dat graag hoor. Uiteindelijk hoeft er geen vete te ontstaan...

Link to comment

Ik heb inderdaad geluk dat ik niet bij die mafkees in de tutorgroep zit!!!! ik hoop echt dat die bult wat helpt bij hem!

maar ff over het onderwerp, je moet gewoon op jezelf letten, het is jou toekomst, jou leven, jou omgeving, je bepaalt je eigen toekomst met alles wat je doet!!!! Je moet naar jezelf kijken en niet naar anderen!! Jij bent zelf het blangrijkste voor jezelf!

Link to comment

Precies, je hebt je eigen toekomst in handen en die moet je niet (te veel) laten beinvloeden door anderen. Zoals die gast op school doet proberen de bink uit te hangen en proberen mensen met zich mee te sleuren... Werd hij mooi even op z'n nummer gezet. Trouwens, ik kan je nu al bijna vertellen dat ik nog wel een conflict met die gast ga krijgen. Denkt echt dat ie alles kan maken maar dat gaat mooi niet door, moet ie maar niet in mijn tutorgroepje zitten h

Link to comment

Nou ik was dr dan wel, maar dat was maar voor even hoor. Ik moest alleen even iemand ophalen. Maar in die 30 min heb ik toch heel wat types voorbij zien komen... Ik heb jou ook niet gezien maar dat is eigenlijk ook niet zo gek het was al kei donker en dr liepen super veel mensen heen en weer, daar haal ik je niet zomaar tussenuit hoor. Maare, wast gezellig slapen in de tent?

Link to comment

Ja hoor! Twas hartstikke tof met Appelpop :) Gezellig met 'n hele groep meiden 's ochtends je tanden poetsen in 't toilletgebouw.. kamperen heeft toch altijd wel wat. Maar ik heb ook gehoord dat er zaterdag 95.000 mensen aanwezig waren, dus niet gek dat je me niet gezien hebt natuurlijk.

Link to comment

Ok, nou dat scheelt al weer :) Esther vond nog wel dat het enigzins koud was... nu ook een beetje "fuck it" aan mijn docent, die loopt hier ook maar wat te lullen tijdens de les.. heb dr geen drol aan, ga wel betere dingen doen :p

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...