Jump to content
  • entries
    75
  • comments
    84
  • views
    1,044

Nieuwe School, Nieuwe Kansen


Guest

4 views

 Share

Vandaag was mn eerste dag op mn nieuwe school. Ik mailde Ank, Simone en Teus van het Heerenlanden College (mn oude school) Hier een stukje van de mail:

Mijn eerste dag begon zoals elke dag op het HLC, zoutkorrel en een gebed... Na het verzamelen van 6 klassen van ongeveer 30 mensen in de aula begon de opleidingsmanager (ik geloof dat dat het was) met een klein praatje van hoe het er op de school aan toe gaat enzo. Precies zoals het HLC, geen petten op en van kauwgom houden ze ook niet. 3x te laat is klusjes doen en de scooters gaan apart van de fietsen. Hij was nog geen minuut aan het woord op een van de studenten viel flauw terwijl hij zichzelf aan het onderkotsen was. Blij dat ik had besloten achterin te gaan zitten! Nagoed, jongen weer bijgebracht en afgevoerd.
 Share

3 Comments


Recommended Comments

Ik heb helemaal niet verkeerd gekozen, kheb al een heel lief meisje en dat heb ik 1000 maal liever als een paar van die domme wijven in mn klas.

Introductieweek, ja leuk maar volgends mij zei hij dat we de komende tijd dat dus gaan doen... Ik post vanavond wel wat we vandaag gedaan hebben.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...