Jump to content
  • entries
    10
  • comments
    9
  • views
    4,641

Nieuw


Guest

10 views

 Share

Ja, wat nieuws: ik ga achter een aantal zinnen omgwtf zetten :) dingen als: ik zie je morgen, daaag omgwtf, of op een voicemail: nou ik probeerde je te bellen maar je bent er niet, omgwtf *tuut tuut* of nog mooier, bij het opnemen van de telefoon: omgwtf! da lijkt me egt heerlijk :) dan wel himml uitgesproken he, dus "oh my God what the fuck", mar wel op een hoog tempo natuurlk. Of misschien wat moois bij een Engels examen:I think the answer is "queen Elizabeth", because of the mention of her name in the first paragraph omgwtf(ach nee da word tog nix, alleen da telefoonopneemgeval hek zin an, de rest is gewoon blabbering foolishness so to speak :) )naja, de shoutbox maakt voor elke nieuwe shout tegenwoordig een nieuw topic aan, wat eik nie zo nodig is magoed :) t geeft wel weer de stof tot de nodige hilariteit in de wandelgangen op de site, of meer de surfgangen zeg mar, al kom je mekaar op een site natuuk nie egt tegen in wat voor gang dan ook, ieder heb nmlk btje zn eigen gang dusja dan kom je niet iemand anders tegen behalve als je een berichtje 8erlaat op een plek kan iemand da wel lezen en daar een berichtje bij achterlaten, t visualiseren van een forum in een real-live-situatie is eik best gek :)mgoed, k begin tog wel te twijfelen of deze blog en de blogs met mij gelezen worden.. naja t maak mij nie uit voorderest matog :) kweet wel 2 iemanden die doen mar da wast dan... ow en btw, omgwtf is die Lisa die hele verhalen heb gepost?tis eik weer veeltelaat maarja, da krijg je als je niet naar bed gaat..

 Share

4 Comments


Recommended Comments

1. Ik nie :) simpelweg omdat omfgwtf teveel fucks heeft en maybe nog ergens op kan slaan, als je zegt: wil je alsjeblieft een pak melk halen omgwtf, dan slaat dat op minder dan omfgwtf en kvind t te dubbelop met fuck fuck zeg mar :) dusz.. ow en daarbij vink God ook nie fucking, dat ie van my is gaat al wa ver vink :) en omfgwtf is ook te lang eik om snel uit te spreken aan telefoon..

2. Yes, mar jij was ook 1 van de 2 personen :)

3. Da g

Link to comment

1. Okeej, maar het blijft dat ik omfgwtf nog leuker vind ;)

2. Ooh okeej, zoiets vermoedde ik al, maar dan ken 'k d'r drie, want Ronald en Kees lezen ze gloof 'k ook altijd :)

3. Hoe vaak moet 'k nog zeggen dat 'k je mams niet ben, en vroeg naar bed gaan is heul zo moeilijk niet! Juist heel makkelijk :):

4. Goedemiddag @ the moment :)

Link to comment

Lisa, is een collega van mij. En ze wou haar foto's digitaal, een beetje uitgebreid met haar blog en dat heb ik tot nu toe voor haar gepost maar ze heeft er zelf ook al dingen aan veranderd zoals fotonamen. Ik heb eik alweer ff niks van haar gehoord...

Wat ik trouwens ook weet is dat wij met zn 3en geen 450 hits maken op iemand zn blog, die maar 37 blogs heeft en 16 comments. 53 stuks, al kijken we alles 2x dan halen we dat nog niet...

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...