PC-freakZ.com - Forum: Breedbeeld - PC-freakZ.com - Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Breedbeeld

#1 User is offline   HiP 

  • PC-Z Super Elite
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 6,470
  • Joined: 13-September 03

Posted 19 March 2006 - 01:27 PM

De oude TV was overleden.. nu hebben we dus een andere

Uiteraard is het nu een breedbeeld geworden (met embilight, pixelplus2 en al die shit)


Maar nu is het zo dat als ik de laptop er op aansluit om te gamen (of divx wil kijken) dat het beeld uitgerekt wordt. Bij GTA is het dan erg leuk dat er in de game de optie 'wide screen' zit, en je dus breder zicht hebt en er niets vervormd wordt.

Maar nu is mijn vraag of er niet gewoon software is om het uitgangssignaal aan te passen (tegenwoordig zie je namelijk ook veel breedbeeld monitoren)?

Posted Image
Posted Image

This post has been edited by HiP: 20 March 2006 - 10:35 AM

Posted Image
0

#2 User is offline   PC-fre@k 

  • Founder & President
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 3,970
  • Joined: 28-March 03

Posted 20 March 2006 - 06:37 PM

Bij mij regelt de software (enkel ATI drivers) die ik bij mijn laptop kreeg dit, bovendien zal ik daar niet snel problemen mee hebben aangezien mijn laptop ook breedbeeld is.

Verder ben ik niet op de hoogte van "breedbeeld software"
Shake that ass!
0

#3 User is offline   Krop 

  • Abubakarie!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 5,396
  • Joined: 02-November 03

Posted 20 March 2006 - 06:55 PM

zou idd ff op de site van je grafische kaart kijken naar nieuwe drivers of iets in de richting. En dan kan je in vast ergens 16:9 of Widescreen aanvinken lijkt me. En anders kan je de TV misschien wel op 4:3 zetten...?
Houdoe AJK Posted Image
Official DSB-Member Posted Image
Krop @ PC-freakZ.com Posted Image
MOD: Huiskamer, Nieuws van de dag!, Lach van de dag!, Film, Muziek, Radio & TV

[color="orange"]"Danscaf
0

#4 User is offline   HiP 

  • PC-Z Super Elite
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderator
  • Posts: 6,470
  • Joined: 13-September 03

Posted 21 March 2006 - 09:10 AM

hmz.. kzal eens kijken

tv kan wel op 4:3 ja, maar ik benut liever alles ;)
Posted Image
0

#5 User is offline   D-Eye 

  • Admin - co-webmaster
  • PipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 675
  • Joined: 29-March 03

Posted 21 March 2006 - 05:09 PM

als je alles wilt benutten krijg je hem breedbeeld omdat je tv dit ook is. Als je hem anders wilt hebben moet je de tv idd op 4:3 zetten of je een ander formaat dat je de boven en onderkant niet meer ziet.
Posted Image
0

#6 User is offline   PC-fre@k 

  • Founder & President
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 3,970
  • Joined: 28-March 03

Posted 28 March 2008 - 11:21 AM

Auto-breedbeeld heet dat bij mij geloof ik. Word het beeld ingezoomt als het ware als hij toch 4:3 is...
Shake that ass!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users