Jump to content

Volgende Xbox heet Xbox 360


Ron@ld
 Share

Recommended Posts

Volgende Xbox heet Xbox 360

Bij Eurogamer.net lezen we dat Britse bronnen hebben bevestigd dat de opvolger van de Xbox de naam Xbox 360 mee gaat krijgen. De, natuurlijk anonieme, bron zou bekend zijn met marketingdocumenten van Microsoft. Ook over het uiterlijk van de nieuwe spelcomputer is meer bekend geworden. De Xbox 360 zou wit zijn, rechtop kunnen staan en rond het midden naar binnen toe indeuken. Het logo zou een ronde vorm zijn met daarin Xbox 360 geschreven. Op 12 mei aanstaande zal tijdens een uitzending van MTV de console aan het grote publiek worden voorgesteld.

Bij ThisisLondon lezen we nog over wat andere geruchten, waarvan de belangrijkste is dat de Xbox 360 niet backwards-compatible zal zijn. Dit zou betekenen dat Microsoft een heel ander pad inslaat dan Sony, die met de Playstation en PSP juist veel heeft gedaan aan het spelen van oudere spellen tegen een budgetprijs. Volgens hetzelfde bericht is Microsoft ook gestopt met de productie van de Xbox, wat de levensduur van de Xbox wel eens flink zou kunnen verkorten.

[img]http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/999790621.jpg[/img]screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.alt='Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/999790621.jpg');}"  />

Bron: [url="http://www.tweakers.net"]www.tweakers.net[/url]
Link to comment
Share on other sites

hmm.. bij Xbox 360 zou k eerder denken aan n ronde console eik :):
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...